خانه ای با پشت بام های شیب دار

توسط Decor, فروردین ۷, ۱۳۹۹

خانه ای با پشت بام های شیب دار

پشت بام های شیب دار بالای دو بال برجسته ، خانه ای بریتانیایی طراحی شده توسط Featherstone Young برای سازگاری و کارآمد بودن انرژی طراحی شده است .

این محل واقع در یک منطقه حفاظت شده مشخص در راتلند ، دارای یک بال اصلی است که به استفاده روزمره اختصاص یافته است و یک بال دوم کوچکتر با سه اتاق خواب برای بازدید کنندگان.

این برنامه توسط Featherstone Young به گونه ای طراحی شده است که منطقه مهمان فقط در صورت نیاز به فضای اضافی باز شود و گرم شود ، از انعطاف پذیری و محدود کردن مصرف انرژی.

سارا فیرستون ، بنیانگذار استودیوی لندن ، توضیح داد: “مشتری خانه ای را می خواست که هم سازگار باشد و هم از نظر انرژی.”

وی به دژین گفت: “پسران آنها از زمان شروع پروژه نوجوان بودند ، بنابراین آنها می دانستند که وقتی خانه کامل شد ، دیگر نمی توانند به طور دائم در خانه زندگی کنند.”

“این بدان معناست که آنها خانه ای را می خواستند که راحت باشد و تنها در آن زمان کار کند ، اما وقتی فرزندان و خانواده های آینده آنها به آنجا رفتند ، باید بتوانند همه آنها را تأسیس کنند.”

استونكروپ ۳۴۷ متر مربع دارد و بالهای زاویه ای آن در اطراف یك حیاط دایر مرکزی قرار دارد.

شاخه های بال اصلی از یک دیوار بافر در قسمت عقب خانه که از زیر آوارهای آهکی محلی ساخته شده است و بخشی از بنای سنگی ترکیبی و سازه فلزی را تشکیل می دهد.

زیبایی شناسی حیرت انگیز استونکروپ برای اطمینان از تکمیل خانه در اطراف خود ساخته شده است – ظاهراً از درون منظره بیرون می آید.

به همین ترتیب ، مادی بودن آن به موقعیت روستایی آن گره خورده ، که تحت تسلط سنگ آهک کلیپشام در فاصله چند مایلی خانه قرار دارد.

فیرزستون توضیح داد: “این مهم است که با قرار گرفتن در یک دهکده ، خانه با شخصیت خود دلسوز است و طراحی آن حس مکان را به خود جلب می کند.”

“منظور من این نیست که از سبک خانه هایی که قبلاً در آنجا وجود دارد کپی کنید بلکه برای ایجاد یک خانه جدید ریشه دار در محل ، بلکه از زمان آن ، محلی و محلی را درک و تفسیر کنید.”

پنجره های ساخته شده از دیوار بافر و پنجره های محدود در نظر گرفته شده است تا ضمن تهیه جرم حرارتی ، “حس محافظت” را به شما منتقل کند.

با بال مهمان خانه که در همان آهک پوشیده است اما با یک صاف تر و با پنجره های بزرگتر تضاد دارد.

بال اصلی Stonecrop بین این دیوار بافر و منطقه مهمان قرار می گیرد ، جایی که بیرون می آید و با نمای سفید رنگ به سمت بالا گسترش می یابد.

در بلندترین ضلع آن ، به پنج متر ارتفاع می رسد و با مناطقی با لعاب بزرگ که از منظره اطراف آن بیرون می رود ، باز می شود.

در داخل ، نقطه کانونی Stonecrop یک منطقه مسکونی با طرح باز در طبقه همکف است که دارای دیوارهای پارتیشن براق قرمز است که به جای گسترش به سقف ، “مانند قطعات مبلمان” رفتار می کنند.

در اینجا ، اتمام مواد خارجی به سمت داخل گسترش می یابد که در آن با سقفهای با روکش سدر و دیوارهای دیواری که در تمام خانه وجود دارد ، ترکیب می شوند.

فضاهای مفید خانه مانند اتاق ابزار و درب آن در سازه های غلاف مانند قرار گرفته است که از دیواره بافر خارج می شوند.

این همچنین شامل یک مطالعه ، که از بالاترین طبقه برای بیرون کشیدن چشم است ، محشور می شود – لانه بزرگ پرنده ای از طعمه که در درختان یا صخره های بلند یافت می شود.

فیرزستون گفت: “مشتریان ما علاقه ای به نجوم و عشق به درختان دارند ، بنابراین ما یک نوع درخت یورو را ایجاد کردیم که در بالاترین سطح خانه قرار دارد که از دیوار باف سنگی جدا شده است.”

“این فضا در درون درختان اطراف واقع شده و منظره ای باشکوه را در سرتاسر زمین های مزرعه اطراف ایجاد می کند.”

ارتباط بصری با بیرون در کل خانه وجود دارد و بازدید از سرنشینان باغ را به مجموعه باغهای مختلف می دهد.

این باغ ها که در محوطه جان جان دجاردین قرار گرفته اند ، در هر خانه در اطراف خانه قرار گرفته اند و هر یک از آنها اهداف مختلفی مانند کاشت یا آرامش را ارائه می دهند.

Featherstone Young یک استودیوی معماری لندن است که در سال ۲۰۰۲ توسط Featherstone و جرمی یانگ تاسیس شده است.

پروژه های دیگر این استودیو شامل خانه ای است که در رودخانه در ولز واقع شده است ، یک مرکز روزانه برای افراد بی خانمان در شرق لندن و یک ساختمان مسکونی در یک کارخانه قدیمی بازی تخته .

عکاسی توسط جیمز بریتین مگر اینکه بیان شده باشد.

در خصوص چیدمان اتاق کودک کلیک کنید

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید